Nadia Sminate van kamer naar keuken

Op 6 mei 2011

Voor één keer zal Nadia niet het hoge woord voeren in de Kamer maar wel in de keuken van het jaarlijks eetfestijn van de N-VA.

Vuurdoop in de kamer

Mevrouw Nadia Sminate (N-VA) ondervroeg minister Onkelinx (PS) in de plenaire vergadering van 7 april 2011. Nadia betreurde dat de minister van zo'n belangrijk departement weinig respect toont voor de werking van het parlement. 'De minister weigert systematisch om zelf vragen te komen beantwoorden in de commissie sociale zaken' aldus Nadia. 'Met mijn ludieke toespraak kreeg ik meteen aandacht van de hele plenaire vergadering voor het gestelde probleem'.
In het filmpje is duidelijk te zien dat Nadia de stugge houding van de minister niet aan haar hart laat komen.

Vuurdoop in de keuken

Op zaterdag 7 mei zullen we Nadia niet in de Kamer vinden maar in de keuken. Daar gaat ze samen met haar collega gemeenteraadslid Koen Moeyersons het beste van zichzelf geven achter de kookpotten. Het bestuur van N-VA Londerzeel nodigt immers iedereen uit op hun jaarlijks eetfestijn. Van een echte vuurdoop in de keuken kunnen we niet meer spreken want ze zijn reeds aan hun vijfde editie toe.

Vlaamse karbonaden

'Ik ben er helemaal klaar voor' weet Koen te vertellen. Zoals elke grote kok wil hij ziijn keukengeheimen niet verklappen. Hij wil wel meegeven dat er naast  Vlaamse karbonaden ook Noorse visschotel en koninginnehapjes op het menu staan.' Alle nagerechten zijn huisbereid', stelt hij niet zonder enige trots. 'Een reden te meer om zaterdag af te komen naar het A.Lambertsstadion, zeg maar 'den SK' in de Brusselstraat te Londerzeel.'

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is