Nadia Sminate en Koen Moeyersons trekken lijst N-VA Londerzeel

Op 9 maart 2012

Met Nadia Sminate heeft N-VA Londerzeel een grote troef in handen. In de korte tijd dat ze in het federaal parlement zetelt, heeft ze  haar strepen al meer dan verdiend. Met Koen Moeyersons op de tweede plaats kiest N-VA Londerzeel bovendien resoluut voor  de “gemeenschap Londerzeel”. Als geëngageerd (bestuurs)lid in het verenigingsleven kent hij Londerzeel door en door. “Binnen een aantal weken zullen we de andere kandidaten die onze lijst sterk maken voorstellen. We zijn al een hele tijd bezig met het zorgvuldig samenstellen van dit team en zijn momenteel de laatste gesprekken aan het voeren. We zijn heel tevreden met de ploeg die samen de schouders wil zetten onder ons N-VA-project” Aldus Sminate. 

N-VA Londerzeel steekt niet onder stoelen of banken dat ze klaar zijn om mee te besturen. Koen Moeyersons: “Met onze ervaring als gemeenteraadslid, de ervaring van Nadia als volksvertegenwoordiger en een hele sterke ploeg  achter ons, zullen we onze  verantwoordelijkheid niet uit de weg gaan. 

Nadia Sminate benadrukt dat N-VA Londerzeel volop gaat voor de kracht van verandering: “Sinds mensenheugenis is er een volstrekte meerderheid van Christendemocraten in Londerzeel. Met de interne ruzies en een afscheurlijst tot gevolg bij CD&V, is het duidelijk dat een verandering in het beleid een verademing zou zijn voor Londerzeel. Wij hopen dat we het vertrouwen krijgen van de inwoners van Londerzeel om voluit te gaan voor een ander en nog beter beleid in onze gemeente.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is